su kaçak tespiti Fundamentals Explained

Wiki Article

Kırmadan, dökmeden zahmetsizce su kaçağını tespit edebilen en iyi termal su kaçağı tespit cihazlarını öneri listemizde sıraladık. Su sızıntılarının verdiği zarardan bu cihazlarla kurtulabilirsiniz.

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçAlright teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Su kaçaklarının bulunmasında yaygın olarak kullanılan ekipmanların başında kameralar gelir. Kameralar, sahip olduğu özellikler sayesinde su kaçaklarının yerini kolay bir şekilde tespit eder. Kameralı su kaçağı bulma yöntemlerinde farklı tipte kameralar kullanılır.

Peki su kaçağını nasıl anlayabiliriz ? Su kaçağını anlamak pekte zor bir şey değildir. Üst katlarda meydana gelen su sızıntıları tavandan damlayarak kendini belli eder. Bodrum katlar ve ara katlarda duvarlarda küflenme, rutubet ve su izleri de su kaçağı olduğuna işaret eder.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

Duvarda nemlenme veya ıslaklık var işse sebebini bulamıyorsanız gelişmiş cihazlarla kontrol edilmesi gerekmektedir. Mersin su tesisat firması olarak gelişmiş cihazlarımız ve deneyimli ustalarımız ile profesyonel hizmet sunmaktayız firmamızla iletişime geçin duvarlarınızda oluşan nemlenme ıslaklıkların nereden geldiğini net olarak bulalım Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir.

Su kaçağı nadir de olsa bahsettiğiniz gibi daha üst katlardaki dairelerden veya üst kattaki yan dairelerden de sizin dairenize su akıtabilir.

15 yıldır istanbul anadolu yakasında villadan yaliya daireye mustakil eve hizmet vermekteyiz daire içi doğalgaz.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Termal Kamera Cihazları : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz.Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden 100% noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz 30 dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artworkık tesisatınıza zarar su kaçak tespiti vermeyin.

Report this wiki page